Te koop

Wij hebben momenteel de volgende veulens te koop.

De ouders van al deze veulens zijn getest met de 5-panel test en vrij bevonden van deze genetische ziektes. De veulens zullen dus ook negatief testen op de 5-panel test en vrij zijn van deze genetische ziektes.

LC Tecum Autum Secret  (Candy)

Op 21 oktober 2019 is bij ons LC Tecum Autum Secret geboren. Ze heeft de roepnaam Candy gekregen. Lees meer over haar hier, op haar eigen pagina.

Moeder: Herschl Copy Candy
Vader:  LG Tecumseh King Jack

Candy

LC Tecum O’Lena Doc (Leroy) – verkocht

Op 24 mei 2019 is LC Tecum O’Lena Doc bij ons geboren. Hij heeft de roepnaam Leroy gekregen.  Zijn kleur is Black Tobiano en hij is een hengstje. Hier kan je meer over hem lezen, hij is al verkocht.

Moeder : Sweet Little San
Vader : LG Tecumseh King Jack

Leroy

LC Tecum Zodiac Sign (Zoey) – Verkocht

Op 2 mei 2019 is LC Tecum Zodiac Sign geboren. We geven haar de roepnaam Zoey. Ze is een Merrie Veulen in de kleur Zwart  Tovero. Lees hier meer over haar.

zoey, juli 2019

LC Tecum Black Rose (Rosy) – verkocht

Op 10 maart 2019 is LC Tecum Black Rose geboren. We noemen haar Rosy. Haar kleur is Black Tobiano en ze is een merrieveulen. Ze is te koop. Op haar eigen pagina kan je meer lezen over haar.

Rosy in juli 2019

LC Tecum Hot Rodders (Riley) – Verkocht

Op 8 maart 2019 is LC Tecum Hot Rodders bij ons geboren. We noemen hem Riley. Hij is een black tobiano hengsteveulen. Lees hier meer over dit veulen.

Riley

LC Tecum Caughtcha (Casey) – Verkocht

Casey is bij ons geboren op 7 juni 2019. Zij heeft de officiele naam LC Tecum Caughtcha maar haar roepnaam is Casey. Ze is een merrieveulen in de kleur brown tovero. Bekijk hier meer van haar.

Moeder : Jewel Pebbles Drum
Vader: Tecumseh King Jack

Casey

LC Tecum Zip Dee Dell (Daley) – Verkocht

Op 5 april 2019 is LC Tecum Zip Dee Dell bij ons geboren. Hij krijgt de roepnaam Daley. Zijn kleur is Brown Tovero en hij is een hengst. Bekijk hier meer foto’s van hem. Inmiddels is hij verkocht en verhuist als hij oud genoeg is.

Moeder:  Keep N Eye On Me
Vader: LG Tecumsey King Jack

DaleyLC Tecum Hot Chocolate (Coco) – Verkocht

Op 17 Mei 2019 is LC Tecum Hot Chocolate bij ons geboren, haar roepnaam is Coco. Ze is een merrieveulen in de kleur Black Tobiano. Lees hier meer over haar en bekijk de rest van de foto’s. Coco is al verkocht en zal als zij groot genoeg is verhuizen.

 

Coco

LC Tecum Prescription (Purdey) – Verkocht

Op 31 mei 2019 is LC Tecum Prescription geboren. Als roepnaam heeft zij de naam Purdey gekregen. Ze is een merrieveulen in de kleur bay tobiano. Ze is al verkocht. Bekijk meer foto’s op haar eigen pagina.

Moeder: My Eterniti Chex
Vader: Tecumseh King Jack

LC Tecum Mr High Tari (Dunley) – Verkocht

LC Tecum Mr High Tari is bij ons geboren op 21 mei 2019. Omdat hij zo’n mooie dunskin tobiano kleur en tekening heeft, heeft hij de roepnaam Dunley gekregen. Hij is een hengstje en is te koop. Lees hier meer over hem.

Moeder: Miss Wright 011
Vader: LG Tecumseh King Jack