Te koop

Onderstaande veulens zijn te koop bij ons.

De ouders van al deze veulens zijn getest met de 5-panel test en vrij bevonden van deze genetische ziektes. De veulens zullen dus ook negatief testen op de 5-panel test en vrij zijn van deze genetische ziektes.

LC Tecum Teedona Bars (Baily) – Te koop

Op 20 april 2021 is LC Tecum Teedona Bars geboren bij ons. Het is een hengst in de kleur dun tobiano. Hij heeft één blauw oog.We gebruiken de roepnaam Baily voor hem. Bekijk hier zijn eigen pagina.

Moeder: Pebbles Red Dona
Vader: LG Tecumseh King Jack

Baily, september 2021

LC Tecum Magic Powers (Mackinley) – Verkocht

Op 20 april 2021 is LC Tecum Magic Powers geboren bij ons. Het is een hengstje en we gebruiken de roepnaam Mackinley voor hem. Hij is een buckskin tobiano. Bekijk hier zijn eigen pagina.

Moeder: Western Windes Magic
Vader: LG Tecumseh King Jack

Mackinley

C Tecum Herschl King (Hedley) – Verkocht

Op 17 april 2021 is C Tecum Herschl King geboren bij ons. Hij heeft de roepnaam Hedley gekregen. Hij is een hengst in de kleur tricolor. Bekijk hier zijn pagina. Hedley is inmiddels verkocht.

Moeder: Herschl Copy Candy
Vader: LG Tecumseh King Jack

LC Djem Dee Bar (Billy) – Verkocht

Op 6 juni is LC Djem Dee Bar bij ons geboren, ze krijgt de roepnaam Billy. Ze is een Tovero Brown merrieveulen met twee blauwe ogen. Lees hier meer over haar.

Moeder : Jewel Pebbles Drum
Vader : LG Tecumseh King Jack
LC Tecum Jesse Jaymee (Jessy) – Verkocht

LC Tecum Jesse Jaymee  is op 30 april 2021 bij ons geboren. Hij heeft de roepnaam Jessy gekregen. Hij is een Tobiano Dun hengstenveulen. Bekijk hier meer foto’s.

Moeder: Rosy Janes
Vader: Tecumseh King Jack

LC Tecum Little Belle (Lady) – Verkocht

LC Tecum Little Belle is bij ons geboren op 9 juni 2021. We noemen haar in het dagelijks leven Lady. Ze is een Tobiano Black merrieveulen. Lees hier meer over haar.

Moeder: Sweet Little San
Vader: Tecumseh King Jack

Lady

LC Tecum Irrisistable (Suzy) – Verkocht

LC Tecum Irissistable, we noemen haar Suzy, ze is op 14 mei geboren bij ons. Ze heeft de kleur Tobiano Bay. Bekijk hier haar pagina.

Moeder: My Eternity Chex
Vader: Tecumseh King Jack

 

LC Tecum Dell Poco (Dempsey) – Verkocht

Op 16 maart 2021 is LC Tecum Dell Poco bij ons geboren. We gebruiken de roepnaam Dempsey voor hem. Hij is een hengstje in de kleur brown tobiano. Dempsey heeft twee blauwe ogen. Bekijk hier zijn eigen pagina.

Moeder: Keep N eye On Me
Vader: Tecumseh King Jack

Dempsey