Te koop

Wij hebben momenteel geen veulens meer te koop.

De ouders van al deze veulens zijn getest met de 5-panel test en vrij bevonden van deze genetische ziektes. De veulens zullen dus ook negatief testen op de 5-panel test en vrij zijn van deze genetische ziektes.

LC Tecum Doc Uppercut (Caysey) – verkocht

Op 24 juli 2020 is LC Tecum Doc Uppercut bij ons geboren, we noemen haar in het dagelijks leven Caysey. Ze is een merrie in de kleur smokey black. Lees hier meer over haar.

Moeder :  Flash Black Noah
Vader : LG Tecumseh King Jack

Caysey

LC Tecum King Dee Bar (Dyllyn) – Verkocht

Op 21 mei 2020 is LC Tecum King Dee Bar bij ons geboren, we gebruiken de roepnaam Dyllyn voor hem. Hij is een hengstje met de kleur Brown Tovero. Bekijk hier zijn eigen  pagina.

LC Tecum Eternal Docs – Verkocht

LC Tecum Eternal Docs  is bij ons geboren op 31 mei 2020. We hebben haar de roepnaam Eternity gegeven. Ze is een merrie in de kleur Brown Tobiano. Bekijk hier haar eigen pagina.

Moeder : My Eternity Chex
Vader : LG Tecumseh King Jack

LC Tecum O’Lena Sweet (Oilily) – Verkocht

LC Tecum O’Lena Sweet is bij ons geboren op 5 juni 2020. We gebruiken voor haar de roepnaam Oilily. Ze is een merrieveulen in de kleur Black Tobiano. Bekijk hier haar eigen pagina.

Moeder: Sweet Little San
Vader: LG Tecumseh King Jack

LC Tecum Miss Doc Tari ( Tacy) – Verkocht

Op 11 mei 2020 is LC Tecum Miss Doc Tari  bij ons geboren. We gebruiken voor haar de roepnaam Tacy. Ze is een merrieveulen in de kleur Dunskin Tobiano. Bekijk hier haar eigen pagina met meer foto’s.

LC Tecum Dee Bar Dude (Denley) – Verkocht

Op 25 April 2020 is LC Tecum Dee Bar Dude geboren. We hebben hem de roepnaam Denley gegeven. Hij is een hengstveulen in de kleur Grullo Tobiano. Bekijk hier meer foto’s.

Moeder : Sally Tops Pebbles
Vader : LG Tecumsey King Jack

Dunley

LC Tecum Kinda Impres – Verkocht

Op 28 April 2020 is LC Tecum Kinda Impres bij ons geboren. We noemen haar Kizzy. Ze is een merrieveulen in de kleur Zwart Tobiano. Bekijk hier haar pagina.

Moeder : Barbies Impression
Vader : LG Tecumsey King Jack

Kizzy

LC Tecum Rainbow End (Fianna) – Verkocht

Op 16 April 2020 is LC Tecum Rainbow End bij ons geboren. We noemen haar in het dagelijks leven Fianna. Ze is een merrieveulen in de kleur Dun Tobiano. Bekijk hier haar eigen pagina.

Moeder : Pebbles Red Dona
Vader : LG Tecumsey King Jack

Fianna

LC Tecum Eyes On Me – Cody – Verkocht

Op 29 maart 2020 is LC Tecum Eyes On Me  bij ons geboren. Hij heeft de roepnaam Cody gekregen. Hij is een hengstje in de kleur brown tovero. Cody heeft 2 blauwe ogen. Bekijk hier meer van Cody.

Cody

LC Tecum Special Moon (Marley) – Verkocht

Op 10 maart 2020 is LC Tecum Special Moon geboren. Wij geven haar de roepnaam Marley. Ze is een merrieveulen in de kleur black tobiano. Ze heeft 1 blauw oog. Lees meer over haar op haar eigen pagina. Ze is al verkocht en verhuisd als ze oud genoeg is.

Moeder: Really Especial Jany
Vader: LG Tecumseh King Jack

Marley

LC Tecum Autum Secret  (Candy) – Verkocht

Op 21 oktober 2019 is bij ons LC Tecum Autum Secret geboren. Ze heeft de roepnaam Candy gekregen. Lees meer over haar hier, op haar eigen pagina.

Moeder: Herschl Copy Candy
Vader:  LG Tecumseh King Jack

Candy