Te koop

Wij hebben momenteel de volgende veulens te koop.

De ouders van al deze veulens zijn getest met de 5-panel test en vrij bevonden van deze genetische ziektes. De veulens zullen dus ook negatief testen op de 5-panel test en vrij zijn van deze genetische ziektes.

LC Tecum Zodiac Sign (Zoey)

Op 2 mei 2019 is LC Tecum Zodiac Sign geboren. We geven haar de roepnaam Zoey. Ze is een Merrie Veulen in de kleur Zwart  Tovero. Lees hier meer over haar.

Zoey

LC Tecum Hot Rodders (Riley)

Op 8 maart 2019 is LC Tecum Hot Rodders bij ons geboren. We noemen hem Riley. Hij is een black tobiano hengsteveulen. Lees hier meer over dit veulen.

Riley

LC Tecum Black Rose (Rosy)

Op 10 maart 2019 is LC Tecum Black Rose geboren. We noemen haar Rosy.Haar kleur is Black Tobiano en ze is een merrieveulen. Ze is te koop. Op haar eigen pagina kan je meer lezen over haar.

Rosy

LC Tecum Zip Dee Dell (Daley) – verkocht

Op 5 april 2019 is LC Tecum Zip Dee Dell bij ons geboren. Hij krijgt de roepnaam Daley. Zijn kleur is Brown Tovero en hij is een hengst. Bekijk hier meer foto’s van hem. Inmiddels is hij verkocht en verhuist als hij oud genoeg is.

Moeder:  Keep N Eye On Me
Vader: LG Tecumsey King Jack

DaleyLC Tecum Hot Chocolate (Coco) – Verkocht

Op 17 Mei 2019 is LC Tecum Hot Chocolate bij ons geboren, haar roepnaam is Coco. Ze is een merrieveulen in de kleur Black Tobiano. Lees hier meer over haar en bekijk de rest van de foto’s. Coco is al verkocht en zal als zij groot genoeg is verhuizen.

Coco